Männilinn pärgas parimad sportlased

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elva linna 2009. aasta parimad sportlased on laskesuusataja Roland Lessing ja jalgrattur Maarja Kuuskvere. Parimad selgitati välja spordiklubide treenerite ettepanekute ja sportlaste tulemuste põhjal.


Elva parimaks naissportlaseks valiti jalgrattur Maarja Kuuskvere, kes on kahekordne Eesti meister ja saavutas Eesti meistrivõistlustel teise koha, vahendas Elva linnavalitsus.



Parima meessportlase tiitli pälvis Roland Lessing, kes saavutas maailmakarika etapil Pokljukas teise koha ja Trondheimis 10. koha.



Aasta parimaks meesjuunioriks valiti Tevol Tamm, kes saavutas Eesti juunioride meistrivõistlustel kahel korral esimese ja kolmanda koha. Parimaks noorsportlaseks tüdrukute hulgast valiti Karmen Alnek, kes on juunioride maailmameister laskeorienteerumises ning saavutas Eesti meistrivõistlustel kolm korda teise koha ning maailma karikaetapil teise ja viienda koha.



Poistest valiti parimaks noorsportlaseks laskesuusataja Heigo Lepik, kes saavutas Eesti noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel 12. koha, noorte arvestuses. Lepik on ka neljakordne Eesti meister.



Parimaks seenioriks tunnistati orienteeruja Airi Alnek, kes sai maailmameistrivõistlustel esimese koha, Eesti meistrivõistlustel laskeorienteerumises aga kaks esimest, teist ja ka kolmandat kohta ning maailmakarika etapil kahel korral neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles