Kirjaniku ja muusiku paar sõidab Põhja-Ameerikasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu loomemajanduskeskuses kevadel kirjanduskambri sisustanud Kristiina Ehin alustab nädala algul koos oma muusikust abikaasa Silver Sepaga Põhja-Ameerika tuuri. Nad esinevad värske luule- ja muusikakavaga «Iga hetk on kaev» («Every Moment Is a Well») Kanadas ja USAs 18. oktoobrini.

Kristiina Ehini tõlkija Ilmar Lehtpere teatel loeb kirjanik oma luule- ja proosatekste ning esitleb tuntud USA luulekirjastustes ilmunud raamatuid «1001 Winters» (The Bitter Oleander Press) ja «In a Single Breath» (Cross Cultural Communications).

Samuti tutvustab Ehin kevadel Petrone Prindi kirjastatud «Paleontoloogi päevaraamatut», mille tõlge inglise keelde on Lehtpere teatel praegu valmimisel.

Silver Sepp saadab Kristiina Ehinit omaloodud fantaasiapillidel ja isetehtud muusikaga. Ühtlasi tutvustab ta oma suvel ilmunud sooloplaati «Mis asi see on?».

Kirjaniku ja muusiku paaril on plaanis tosin esinemist Torontos, New Yorgis, Bostonis ja Washingtonis valdavalt ingliskeelsele publikule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles