Maarja küla valis uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sihtasutust Maarja Küla valiti 30 kandidaadi seast juhtima 43-aastane Ly Mikheim.

«Ly Mikheimi eeliseks oli tema töö- ja elukogemus ning tahe teha just seda tööd,» sõnas Maarja kooli direktor, Maarja küla sihtasutuse nõukogu liige Jaanus Rooba. Tema sõnul oli oluline ka see, et nõukogu liikmed teadsid Mikheimi varasemat elu- ja töökäiku.

Defektoloogiharidusega Ly Mikheim nimetas Maarja küla juhiks saamist tagasitulekuks oma kutsumuse juurde.

«Pärast pikka töötamist õpitud erialal olin kuus aastat tööl patendibüroos Käosaar & Co,» sõnas ta. «Tekkis tunne, et kauem enam kõrvalt vaadata ei saa, tarvis on jälle ise midagi erivajadustega laste heaks ära teha.»

Mikheim tunnistas, et temal on tööd lihtsam alustada kui Maarja küla esimesel juhil Keiu Kaljujärvel ja lubas, et kogu seni tehtud töö jätkub.

Ly Mikheim lõpetas Tartu ülikooli defektoloogina 1982. aastal. Ta on töötanud Tartu abikoolis, Raikküla eriinternaatkoolis ning Tartu Annemõisa koolis eripedagoogina ja patendibüroos Käosaar & Co sekretäri-juhiabina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles