Tammeka lõpetas hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalliklubi Tammeka lõpetas oma läbi aegade edukaima hooaja piduliku koosviibimisega.

Tänavu on poisid olnud edukad nii kodu- kui välismaal. Eesti noorte meistrivõistlusi peeti sel aastal kuues vanuseklassis. Eesti meistritiitli tõid Tartusse nii 1981. kui ka 1985. aastal sündinud poisid.

Hõbemedalid riputati kaela 1987. aastal sündinud mängumeestele, pronksi võitsid 1986. aasta poisid.

Lisaks osales Tammeka poiste meeskond edukalt ka Eesti täiskasvanute meistrivõistluste kolmandas liigas ning lunastas järgmiseks aastaks pääsu juba teise liigasse.

JK Tammeka võttis hooaja vältel osa enam kui kümnest noorteturniirist ja tõi koju igat karva medaleid. Olulisimaks võiduks peab Tammeka peatreener Hillar Otto 1985. aastal sündinud poiste nelja parema hulka jõudmist väga tugevakoosseisulistel Itaalia ning Inglismaa turniiridel.

«Poisid on olnud väga tublid. Võistlustel, kus kindlasti oli vaja anda endast maksimum ning näidata end parimast küljest, said nad sellega kenasti hakkama,» kiidab peatreener oma kasvandikke.

Kodustest võistlustest on Tammeka korraldada Peipsi Cup, üks Baltimaade suurimaid noorteturniire.

JK Tammeka treeningutel osaleb kokku kakssada kuuskümmend noort. Tartu linnavalitsuse sporditeenistuse juhataja kohusetäitja Veljo Lambi sõnul kuulub Tammeka kindlalt Tartu spordiklubide paremikku.

Klubi presidendi sõnul lubab häid tulemusi saavutada tihe koostöö klubi, lastevanemate ning sponsorite vahel.

Tarmo Aru
tartu@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles