Elva tunnustas eelmise aasta parimaid sportlasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Elva parimad: ees vasakult Tarmo Kerro, Veiko Haan, Jürgen Kuresoo, Marta Kotkas, Kuldar Sikk, Airi Alnek
Tagareas vasakult Inge Kool, Kerdo Puusalu, Veiko Kütt, Karl Bussov, Marek Naaris.
Pildil Elva parimad: ees vasakult Tarmo Kerro, Veiko Haan, Jürgen Kuresoo, Marta Kotkas, Kuldar Sikk, Airi Alnek Tagareas vasakult Inge Kool, Kerdo Puusalu, Veiko Kütt, Karl Bussov, Marek Naaris. Foto: Maarja-Liisa Maasik

23. jaanuaril autasustas Elva linn 2012. aastal heade sportlike tulemustega silma paistnud elvalasi. Elva sportlased tõid eelmisel aastal au ja kuulsust nii oma klubidele, Elva linnale kui ka Eestile – nende seas oli nii Eesti meistrivõistluste medaliste kui ka maailmameister.

Elva 2012. aasta parimad sportlased

Parim noormees - Cevin Anders Siim (ujumine)

Medalikohad Eesti noorte meistrivõistlustel nii lühirajal kui pikal rajal ujumises, hea esinemine Põhjamaade noorte ja Baltimaade meistrivõistlustel, karikavõidud triatlonis Eesti Triatloni Liidu karikasarjas B-vanuseklassis ning duatlonis Eesti Triatloni Liidu karikasarjas B-vanuseklassis. Eesti meister duatlonis, Eesti meistrivõistluste hõbe triatlonis ning lisaks mitmeid häid saavutusi välismaistel võistlustel.

Parim neiu - Marta Kotkas (kergejõustik)

Eesti noorte meistrivõistluste hõbe, Balti matšil kaks pronksi, Rukkilillemängudelt kuld, TV 10 olümpiastardi vabariiklikul etapil 600 meetris esikoht, Soomes rahvusvahelistel võistlustel kolmas koht.

Parim juunior - Noella-Madleen Pärn (rühmvõimlemine)

Oriflame karikavõistluste esikoht A-grupis, Slonni Cup esikoht.

Parim naine - Inge Kool (jalgrattasport)

Eesti meistrivõistluste teine koht teatekrossis ja kolmas koht talikrossis, Eesti maastikurattamaratonide sarja Samsung Estonian Cup võitjanaiskonna TÜ ASK liige, 37. Eesti linnade suvemängude jalgrattakrossi võitja N35 klassis, Eesti jalgratturite liidu maastikurattareitingus kolmas koht, lisaks häid saavutusi teistel võistlustel.

Parim mees - Kuldar Sikk (ralli)

Eesti parim rallipaar koos Ott Tänakuga, MM-sarja kaheksas koht

Parim veteran - Airi Alnek (orienteerumine)

Eesti meistrivõistlustel seitse medalit: neli kulda ja kolm hõbedat (2+2 suusaorienteerumises), Balti meistrivõistlustel esikoht, Eesti-Läti liiga võitja suusaorienteerumises, veteranide MM-il orienteerumises (toimus Saksamaal) 9. koht, laskeorienteerumise MM (toimus Eestis) esimene koht veteranide seas ja 18. koht naiste arvestuses.

Parim võistkond - FC Elva jalgpallimeeskond

Eesti meistrivõistlustel teise liiga lääne-lõuna tsooni neljas koht, millega tagati järgmiseks hooajaks koht aste kõrgemas liigas ehk esiliiga B-tasandil. Lisaks esikolmiku kohad erinevatel turniiridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles