Pizzakiosk on pitsasõbra loomulik valik

Copy
Foto: Pizzakiosk

Pizzakiosk on Eesti suurim pannipitsasid müüv pitsakett. Kohevaid, rikkaliku kattega ning värskelt küpsetatud pannipitsasid saab kokku 31 Pizzakioskist üle Eesti. Tartus tegutseb neli Pizzakioskit, neist kõige uuem avas oma uksed Eedeni ostukeskuses 2020. aastal. Kõige esimene Pizzakioski pitsa tuli aga ahjust välja 2004. aastal Paides.

Pizzakioski pannipitsa erineb Itaalia stiilis õhukese põhjaga pitsast oma erakordselt koheva põhja ja rohke täidise poolest. Kõik pitsameistrid on läbinud pannipitsade küpsetamise koolituse ning järgivad oma töös Pizzakioski välja töötatud retsepte. Pitsad valmistatakse parimast toorainest, mis suures osas on ka kohalikku päritolu.

Tartu Pizzakioskite menüüst leiab ühtekokku 34 eri pitsat. Loodame, et oma lemmiku leiab igaüks, nii liha kui ka mereandide austajad, taimetoitlased ja veganid, maheda ja ka vürtsika maitseelamuse soovijad. Tartlaste lemmikpitsadeks on kujunenud Türi, Mafioso, Rapla, Paide, kiirelt on populaarsust kogunud ka Joel Ostrati välja töötatud hõrk Chipotle pitsa.

Pizzakiosk on loonud kõigile pitsasõpradele ka oma boonussüsteemi. Iga ostuga koguneb kliendikontole punkte – väike pitsa annab ühe, suur pitsa kaks punkti. Kui kogunenud on kümme punkti, saab juba tasuta väikese pitsa, 20 punktiga on tasuta aga suur pitsa omal valikul. Ostes korraga mitu pitsat, saab punkte iga pitsa eest. Seega on pannipitsad väga hea ning rahakotisõbralik valik, et pakkuda üks maitsev kõhutäis sünnipäeval, filmiõhtul või mis tahes muul üritusel!

Copy
Tagasi üles