Tartlannad jätsid koju 20 võimlemiskarikat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimusid Tartus, A. Le Coq Spordimajas ORIFLAME Karikavõistlused vahendiga rühmakavades. Võistlustules olid nii ilu- kui rühmvõimlejad. Korraldaja Janika Mölder rääkis, et päev oli täis kaunist võimlemist ja toredaid etteasteid. Ta lisas, et vahendikava võistlusi oli publikul väga põnev jälgida, sest võimlejad näitasid huvitavaid kompositsioone.

Tartlannad jätsid nendest koju kakskümmend karikat. Võimlemisklubi Janika võitis erinevates vanusgruppides kümme karikat,  Võimlemisklubi Rütmika võitis kuus karikat ja Tartu Kalev Võimlemisklubi Diiva võitis ühe karika.

Noorte, juuniori- ja meistriklassi kavad on aastatega läinud raskemaks ja kavakompositsioonid on keerulised. Võistlustel jagati välja kolmkümmend karikat kolmes erinevas grupis.

"Tartu võimlemine liigub tõusuteel," sõnas Mölder. Eesti iluvõimlemise koondvõistkonda on Tartust arvatud Carmel Kallemaa (VK Janika, meistriklass), Trinity Liisa Lotta Kannus (VK Janika, juunior), Anete Aunbaum (VK Diiva, juunior) ja Marleen Ereline (VK Janika, juunior). Eesti tugevamad rühmvõimlemisrühmad treenivad samuti Tartus.
 
Tuleval pühapäeval toimuvad Tartus, A.Le Coq Spordimajas Eesti meistrivõistlused iluvõimlemise rühmkavades. Iluvõimlemise rühmkavad kuuluvad olümpiaprogrammi ja 2013 aasta Euroopa meistrivõistlustel esindab Eestit tartlannadest koosnev noortekoondis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles