Võrkpallimeeskond allkirjastas sponsoriga lepingu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Eile pärastlõunal kirjutasid Tartu võrkpallimeeskonna juht Alari Jõesaar (pildil vasakul) ja Bigbanki esindaja Kaido Saar alla sponsorlepingule, mille kohaselt toetab firma spordiklubi kolme aasta vältel.

Eelmisel hooajal Tartu Pere Leiva nime all nii Schenkeri liiga kui ka Eesti meistri tiitli võitnud võrkpallimeeskond hakkab algaval hooajal kandma uue peasponsori järgi nime Bigbank Tartu. Sponsorlepingu summat poolte kokkuleppel ei avalikustata, kuid Saar sõnas, et mõlemad osalised on sellega rahul.

«Kuidas sa ennast tunneksid, kui pärast pikka otsimist asjad lõpuks paika saavad,» küsis Jõesaar retooriliselt, «loomulikult on hea tunne. Üks kivi langes kohe südamelt ära.»

Ta lisas, et suuremahuline sponsorleping on klubile märk usaldusest ja annab hea aluse meeskonna edasiseks stabiilseks arenguks, sest vähemalt kolm aastat ei pea nüüd muretsema. Veel arvas ta, et ka mängijatele avanevad nüüd paremad võimalused, et mängu poolest uuele tasemele jõuda. Algul jätkavad tartlased oranži ja kollase mängusärgiga, varsti valmib ka roheline särk, mis saab Big bank Tartu põhivormiks.

Lätlaste kohta teadis Jõesaar eile niipalju, et keskmängija Viktor Korzenevicsile on pakkumine tehtud ning uuesti räägitakse temaga homme. Lauris Iecelnieks hakkab tõenäoliselt mängima Valgevenes, kuid kui olukord peaks muutuma, siis on Tartu klubi huvitatud sellest, et ta jätkaks siin. «Tegu on mitmeid tiitleid võitnud tugeva ja eduka võistkonnaga, mille toetamine teeb au igale sponsorile,» lausus Kaido Saar ja märkis, et oma osa valikus, keda sponsida, on ka nüüdseks rahvusvaheliseks kasvanud kontserni kodulinnal.

Nimelt alustas pank 20 aastat tagasi tegevust just Tartus, kus paikneb tänini ka Bigbanki ametlik peakontor. Schenkeri liiga algab juba laupäeval, kui pealinnas kohtuvad Selver ja TTÜ ning Ozolnieki spordihallis Poliurs/Ozolnieki ja VK Biolars/Jelgava. Tartlased alustavad Schenkeri liiga hooaega järgmisel laupäeval, 13. oktoobril kodusaalis, kus kell 17 võõrustatakse Valio Võru pallureid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles