Vollemeeskond loodab sel nädalal nimesponsori saada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Illustreeriv foto.
Võrkpall. Illustreeriv foto. Foto: AFP / Scanpix

Lõputuna näiv Tartu võrkpalliklubi nimeotsing võib heal juhul lahenduse leida sel kolmapäeval. Eilne Õhtuleht kirjutas, et käed loodetakse lüüa järgmisel nädalal, spordiklubi Duo juhatuse liige Alari Jõesaar rääkis aga, et läbirääkimised praeguse huvilisega saavad lahenduse kesknädalal.

Kui lepingule alla kirjutatakse, siis teeb klubi ilmselt pakkumise ka paarile Läti mängijale. Ka eelmistel hooaegadel siin mänginud Lauris Iecelnieksi nimi on juba mitmel korral kõne all olnud, Õhtulehe andmetel on õhku kerkinud ka Edgars Baiksi nimi. Jõesaar ei soostunud täpseid kommentaare veel andma ja lubas rääkida siis, kui raha käes ning seljatagune kindlam.

Suvel siin treeninud ja eelmisel nädalal Belgiasse end näitama sõitnud diagonaalründaja Eivo Žuravljov sai aga lepingu võrkpalli Euroopa meistrite liigas mängiva klubiga ASSE-Lennik. Jõesaar kinnitas, et kui Žuravljoviga Belgias siiski rahul ei olda, siis on talle koht olemas ka siinses võrkpallimeeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles