Jaanipeol pikali kukkunud valguspost vigastas naist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanituli Metsavenna talus
Jaanituli Metsavenna talus Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Võrumaal Mõnistes Metsavenna talus toimunud jaanipeol paiskas tuulepuhang pikali valgusposti, mille alla jäänud naine viidi haiglasse.

Õnnetus juhtus laupäeval kella 19-20 vahel. Talu perenaine Marianne Mõttus ütles, et õnnetus juhtus mitme asjaolu kokkulangemisel. «Elektriposti külge oli riputatud suur bänner. Tuul läks nii tugevaks, et tõmbas selle pingule justkui purje. Tuli suur tuulepuhang või keeris ja tõmbas selle posti lihtsalt alla,» kirjeldas ta juhtunut.

Elektrilööki keegi õnnetuse tõttu ei saanud. «See oli sisse ja välja käimise koht, palju inimesi seal ei olnud, teistel õnnestus eest pääseda, aga üks naine jäi ette,» rääkis Mõttus.

Postiga pihta saanud naisele andsid kohal olnud parameedikud kohe esmaabi, lisaks tuli kiiresti välja ka kiirabi ja viis naise Tartu haiglasse. Mõttus ütles, et naise elu ohus ei ole, kuid ta on jätkuvalt haiglas luumurdude tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles