Viljandimaal hukkus elumaja tulekahjus inimene

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju
Tulekahju Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna õhtul põles Viljandimaal Halliste vallas Uue-Kariste külas elumaja. Tulekahjus hukkus inimene. Kustutustööde käigus leidsid päästjad ka hukkunud koduloomi.



Täna õhtul kell 16.32 teatati tulekahjust Viljandimaal Halliste vallas Uue-Kariste külas, teatas Lõuna-Eesti päästekeskus.

Päästemeeskonna kohale saabumise ajal tuli ühekorruselise palkmaja katuse alt paksu suitsu. Kohe sisenesid päästjad majja ning tõid välja meesterahva, kes oli kahjuks hukkunud. Kustutustööde käigus leiti ruumidest veel hukkunud kass ja 7 kana.

Tulekahju kustutati lõplikult kella 18.15. Elamus põles ära ühe toa ja köögi sisustus, kuuma- ja suitsukahjustusi said kõik ruumid.

Päästetööde juhi esialgsel hinnangul sai põleng alguse hooletust suitsetamisest. Majas puudus tulekahjust varakult teada andev suitsuandur.

Päästeteenistus paneb inimestele südamele, et ohutum on suitsetada ruumidest väljas. Ettevaatamatusest või uinumise ajal mööbli vahele kukkunud sigaretist areneb kiiresti traagiliste tagajärgedega tulekahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles