Tartu neiu võitis Leedus iluvõimlemisvõistluse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anete Aunbaum
Anete Aunbaum Foto: Tiina Tolmoff

Nädalavahetusel Leedus Kaunases toimunud rahvusvahelisel iluvõimlemise võistlusel "Miss Summer" võitis Tartu Spordiselts Kalev Võimlemiskool "Diiva" õpilane Anete Aunbaum tütarlaste (sünniaastaga 2000) vanuseklassis esikoha.

"Anete vorm on hooaja lõpus suurepärane ja võimleja areng on käesoleval hooajal märgatav," tõdes Anete treener Maria Filippova, "teisalt aga kauaks puhkama ei saa jääda, sest uuel hooajal on oodata iluvõimlemise reeglitesse muudatusi ning konkurentsis püsimiseks on vaja laagrites kõvasti tööd teha."

Anete rõngakava ja pallikava olid sooritatud tehniliselt kõrgel tasemel ja emotsionaalsed ning võimleja pälvis võistluste "Miss Graatsia" tiitli.

Hästi esinesid ka Võimlemiskool "Diiva" õpilased Helena Jäe, kes saavutas sünniaasta 1999 vanuseklassis viienda koha, ja Keilin Lepaste, kes saavutas sünniaasta 2002 vanuseklassis seitsmenda koha.

Kümnendal rahvusvahelisel iluvõimlemise turniiril osalesid võimlejad Eestist, Leedust, Lätist, Ukrainast, Venemaalt, Valgevenest, Poolast, Iirimaalt ja Belgiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles