Kullamäe võtab Arbeti ees mütsi maha

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet
Gregor Arbet Foto: Liis Treimann

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe kiitis pärast Eesti meistriliiga finaalseerias saadud kolmandat kaotust Kalev/Cramo ühte liidrit Gregor Arbetit.

«Võtan Arbeti ees mütsi maha – supervana! Mees tegutses sellise enesekindlusega,» kiitis Kullamäe vastaste liidrit. Arbet tabas just kõige vajalikematel hetkedel – kui meeskond oli kaotusseisus, sopsas koos veaga kolmese, täpne oli ta ka lisaaja alguses. Kokku kogus ta 15 punkti, millele lisas 7 lauapalli. Lisaks tegi Arbet kõva töö ka kaitses.

Kullamäe jutule lisas hoogu tartlaste tagamees Kristo Saage. «Arbet on nii heas vormis, et tõi Kalevi mängu tagasi. Lõpus oli meil juba õnne, et üldse lisaajale jõudsime. Lisaaja alguses pani aga Arbet taas kolmese ja sinna see mäng läks,» tõdes ta.

Kalev/Cramo oli finaalseeria kolmandas mängus lisaajal Tartust parem 87:76. Normaalaeg lõppes viigiga 70:70. Seeria neljas mäng peetakse neljapäeval taas Tallinnas ja kui Kalevil õnnestub see võita, kroonitakse nad teist aastat järjest tšempioniteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles