Mihkel Laansalu võitis vabamaadluses kulla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabamaadlus
Vabamaadlus Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Põltsamaal toimunud Eesti juunioride vabamaadluse meistrivõistlustel oli üllatus varuks Lähte noormehel Mihkel Laansalul, kes kuni 96 kg finaalis alistas Eesti täiskasvanute meistrivõistluste hõbedamehe kreeka-rooma maadluses, pärnaka Meelis Steinbergi.

EMÜ SK kreeka-rooma maadleja Ats Mitt suutis ka vabamaadluses võita hõbemedali kuni 60 kg kaalus. Kuni 66 kg kaalunud võistlejate konkurentsis oli tema klubikaaslane Kristjan Toots sedapuhku viies.

Kuni 20-aastaste naisjuunioride maadluses tuli alles 15-aastaseks saanud Anette Traks (TÜ ASK) hõbemedalile.

Traks oli esimene ka pühapäeval Tartus peetud õpilaste esivõistlustel naistemaadluses, kuldmedali võitis ka Veronika Vesso (EMÜ SK). Poistest said kuldmedali Laurits Hiie, Kiur Kaasik, Magnus Hiie, Kevin Klement (kõik Kalev/Englas SK), Jaan Grosberg ja Rainer Grosberg (mõlemad TÜ ASK) ja Sander Reemets EMÜ SK-st. Võistkondadest oli edukam Kalev/Englas SK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles