Kolm meest rolleri seljas - kõik purupurjus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus noored kipuvad hoolimata libedatest teedest rolleri selga.
Purjus noored kipuvad hoolimata libedatest teedest rolleri selga. Foto: TV3

Reede õhtupoolikul pidas keskealine mees Jõgevamaal kinni rolleriga maanteel vingerdanud kolmiku, kes olid kõik enam kui 2-promillises joobes.


Valvas kodanik helistas 6. veebruaril kell 16.40 politseisse ja teatas, et pidas kinni Puurmanist Jõgeva suunas sõitnud mootorolleri, mille juht oli kaitsekiivrita ja joobes. Rolleri seljas istus kokku koguni kolm noort meest, kellest vaid ühel oli kiiver peas.



Peagi jõudis ka politseipatrull sündmuspaigale Puurmani valda Pööra külla Puurmani-Tõrve tee esimesele kilomeetrile ning leidis eest kolmeliikmelise lõbusas meeleolus seltskonna.



Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ave Lillemäe kinnitas, et rollerit juhtis üle 2-promillises joobes kiivrita 23-aastane Meelis. Sõiduriista omanik, 23-aastane Erki oli ainus, kes kandis kiivrit. Tema joobeks mõõtis politsei aga koguni 2,6 promilli. Kolmas kaassõitja oli taas kiivrita ning kahepromillises joobes.



Nädal tagasi leidis sarnane juhtum aset Elvas, kus julge kaaskodanik purjus noorukid rolleri seljast tabas. Politseil on selliste tähelepanelike kaasliiklejate üle väga hea meel, märkis Lillemäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles