Nõo sulgpallitüdrukud võitsid Rootsis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel Foto: Mart Mäerand

Olnud nädalavahetusel Rootsis toimunud Uppsala Junior International sulgpalliturniiril võitsid naiste paarismängu konkurentidest mõned aastad nooremad Nõo sulgpalliklubi sportlased Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.

Finaalis oli Kuuba ja Rüütli vastaseks Walesi paar Jordan Hart-Aimee Moran ning tasavägise mängu võitsid tulemusega 16:21, 21:17, 24:22 eestlannad. Kristin Kuuba ja Helina Rüütel kuuluvad mõlemad U-15 vanuseklassi.

Segapaarismängus jõudis Helina Rüütel koos Mikk Järveojaga (samuti Nõost)  poolfinaali, kaotades seal esimese paigutusega Walesi paarile Daniel Font-Jordan Hart tulemusega 11:21, 17:21.

Meeste paarismängu poolfinaalis jäid Mihkel Talts ja Sander Sauk (mõlemad TÜ ASKist) alla esimese paigutusega Rootsi paarile tulemusega 13:21, 13:21.

Meeste üksikmängus jõudsid nii Heiko Zoober kui ka Sten Rääbis (mõlemad Triitonist) veerandfinaali, kuid kaotasid seal Rootsi mängijatele.

Uppsala Junior International on Euroopa Sulgpalliliidu Circuit-sarja turniir, mis annab edetabelipunkte maailma juunioride edetabelisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles