Elektroonilisele üle ⟩ Abituriendid kirjutavad veel viimaseid kordi käsitsi riigieksamit (2)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi abituriendid ei lasnud end auditooriumisse sissepiilujaist häirida.
Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi abituriendid ei lasnud end auditooriumisse sissepiilujaist häirida. Foto: Sille Annuk

Esmaspäeva hommikul alanud riigieksamite perioodi avas tavale kohaselt eesti keele eksam. Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi 212 abiturienti kogunesid tähtsat tööd kirjutama kevadvaheajast tühjaks jäänud kooli kümnesse klassiruumi.

Ei jälgegi viimaste aastate tüütutest toimingutest nagu koroonatestimine ja maski kandmine, rääkis gümnaasiumi direktor Merike Kaste. Pikaaegne koolijuht tunnistas, et väike närv oli eksamihommikul ümbrikuid avades ikka sees. «Nagu Murphy seadus ütleb, et isegi kui midagi untsu minna ei saa, siis midagi saab ikka untsu minna,» naeris ta.

Üheksa aastat Petersoni gümnaasiumi juhtinud Merike Kaste tunnistas, et väike närv on selle aasta esimese riigieksami õnnestumise pärast ikka sees.
Üheksa aastat Petersoni gümnaasiumi juhtinud Merike Kaste tunnistas, et väike närv on selle aasta esimese riigieksami õnnestumise pärast ikka sees. Foto: Sille Annuk
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles