Ugalast lahkub ka teatri juht Hillar Sein

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teater.
Ugala teater. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna avalikustas Ugala teatri nõukogu, et lisaks loomingulisele juhile Indrek Sammulile ei soovi mais lõppevat kolmeaastast lepingut uuendada ka teatri juhatuse liige ja teatrijuht Hillar Sein.

Nõukogu palus Seinal oma tööd jätkata kuni aasta lõpuni, selle aja jooksul otsustatakse, kas uue teatrijuhi leidmiseks korraldatakse konkurss või mitte, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«See kolm aastat on mind väga ära väsitanud ja seetõttu ma ei pea õigeks oma ametist lihtsalt niisama kinni pidada,» põhjendas Sein oma otsust.

Ugala teatri nõukogu esimees ja kultuuriministeeriumi kantsler Siim Sukles märkis, et nõukogu ei soovinud mõlema Ugala juhi vahetumist korraga selle aasta mais; uue loomingulise juhi leidmiseks konkurssi ei korraldata, ettepanek on tehtud Margus Kasterpalule, kes kohtus nõukogu liikmetega täna, kuid seejärel otsustati kokku leppida eraldi koosolek 20. aprillil.

«Ei ole mõtet tekitada revolutsioonilist olukorda, vaid jätkata evolutsiooniliselt, see tuleks kasuks nii Ugalale kui teatrile, siinsele trupile ja VIljandile kui keskkonnale,» märkis Kasterpalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles