Kristofer Seema, Rannar Raba: Veerpalu, Alaveri ja nende süüdimõistetud kolleegide loole võiks ükskord ometi joone alla tõmmata (3)

Copy
spordireporter Kristofer Seema (vasakul) ning peatoimetaja Rannar Raba (paremal). 
spordireporter Kristofer Seema (vasakul) ning peatoimetaja Rannar Raba (paremal). Foto: TPM

Samal hetkel, mil Mati Alaver läinud esmaspäeval Tasku keskuse raamatupoes mikrofoni haaras ja Lembitu Kuuset meenutama hakkas, tõstatusid uuesti ka küsimused tema enda valikute kohta minevikus.

Arvestades kõike seda, mis Eestis ja maailmas on viimase paari aasta jooksul juhtunud, võiks ehk Eesti suusatamist mõni aeg tagasi tabanud dopinguskandaali ka lihtsalt ära unustada. Õigupoolest ongi väga paljud seda juba teinud. Aga mitte kõik. Vähemasti mitte need, kelle silmis on tippsport ja rahvuslik uhkus kunagi tihedas tandemis olnud.

Tartu Postimehel oli lõppeval nädalal põhjust juhtunut üle tüki aja meelde tuletada. Kibelust polnud kellelgi, aga pääsu samuti mitte. Sealt alates, kus dopingu kasutamisele kallutamises süüdi mõistetud endine tipptreener haaras legendaarse spordiajakirjaniku mälestusteraamatu esitlusel mikrofoni ja lubas endale publiku ees tagasivaadet olnule-tehtule, taaskerkisid ka küsimused tema enda omaaegsete valikute kohta. Miks? Sest paljud küsimused on endiselt vastuseta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles