Fännid usuvad mängijatesse, aga Tartu korvpallitiim peab ka ise seda tegema

Lenel Karu
Copy
Märt Rosenthal ja Emmanuel Wembi (mustas) võitlesid Tartu eest lõpuni, kuid Andris Mistersi (nr 22) kaugvise otsustas kõik.
Märt Rosenthal ja Emmanuel Wembi (mustas) võitlesid Tartu eest lõpuni, kuid Andris Mistersi (nr 22) kaugvise otsustas kõik. Foto: Tairo Lutter

Tänavused Eesti meistrivõistlused on toonud Tartu korvpallifännid tagasi saali, sest võitjat selgitavad finaalturniiril välja Tartu ülikooli Maks & Moorits ja Pärnu Sadam. Esmaspäeval võeti vastu kodusaalis napp kaotus, mis valmistas kõigile pettumust, aga neljapäeval on Tartul veel üks võimalus tiitli eest edasi võidelda.

Esmaspäeval kogunes Tartu ülikooli spordihoonesse kodumängu vaatama üle kahe tuhande inimese, kuid nii publik kui ka mängijad pidid leppima kaotusega, kui viimastel sekunditel Pärnu Sadam tartlased 69:68 alistas.

Kuigi tartlastele suurepäraselt alanud kohtumises mängiti edu maha, ei ole kõik veel kadunud, sest homme minnakse võõrsil Pärnule uuesti vastu. Suvepealinna sõidab ka Tartu poolehoidjaid. Kui tartlased suudavad homme võita, on finaalturniiri seis 1:2 ning heitlus meistritiitli nimel jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles