Varaste saagiks langes nii sularaha, tööriistu, klaasvilla kui ka tuhandeid eurosid pangakontolt

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul on Lõuna prefektuurile laekunud avaldused kontori-, kaupluse- ja ehitusobjekti varguse ning lisaks kelmuse kohta, mille tõttu jäi tartlane enam kui kolmest tuhandest eurost ilma.

Suurim kahju tabas ühte tartlast, kellele oli aadressilt info@24hseb.com laekunud kiri, milles kirjutati: «Head päeva, Teie maksetehing on tühistatud. Tagasimakse töötlemiseks klõpsake alloleval lingil ja logige sisse ning järgige protsessi. Edasiste probleemide vältimiseks viige protsess lõpule 24 tunni jooksul. Tänan mõistmise eest. SEB Pank.»

Naine avas lingi kaudu oma internetipanga, kus küsiti PIN-koode. Olukord tundus talle kahtlane. Uuesti oma internetipanka sisenedes avastas ta, et tema kontolt on lingil klõpsamise tõttu kadunud 3232 eurot. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Samuti leidis eile ja ööl vastu tänast aset mitu sissemurdmist.

Ööl vastu 31. detsembrit murti Kambja vallas Räni alevikus sisse kontorisse ning varastati kassa selles olnud sularahaga. Kahju on 1300 eurot. Politsei uurib vargusjuhtumit kriminaalmenetluses.

31. detsembri öösel murti Tartus Sepa tänaval lõhutud akna kaudu sisse kauplusesse ning varastati tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel. Politsei uurib vargusjuhtumit kriminaalmenetluses.

30. detsembril avastati, et Tartu vallas Tabivere alevikus ehitusjärgus maja juurest varastati umbes 120 pakki Isoveri klaasvilla. Kahju on 1300 eurot. Politsei uurib vargusjuhtumit kriminaalmenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles