KIRI ⟩ Gaasiplahvatuse üle elanud maja elanikud: suur tänu kõigile aitajatele!

Tartu Postimees
Copy
Jaama tänava gaasiplahvatus.
Jaama tänava gaasiplahvatus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Jaama 77 korteriühistu elanikele jääb 12. august 2021 alatiseks meelde kui päev, mil kell 13.56 käis väga tugev plahvatus. Maja vappus, kostis klaasiklirinat, aknaraamid lendasid, tuli ja suits mattis ümbruskonna.

Kui aknast välja vaatasime, jooksid maja ees inimesed, kohale kiirustasid kiirabi ja päästeteenistus. Jääb alatiseks kõrvu, kui üks kannatanu, meesterahvast päästetöötaja, seisis keset hoovi ja hüüdis: «Appi, appi, tulge appi, ma põlen, aidake riideid seljast ära tõmmata!»

Tahame majaelanike nimel tänada väga paljusid inimesi ja organisatsioone. Hoolimist ja abi pakkus ka linnavalitsus, mille esindajad tulid õnnetuskohale.

Õnneks on meie maja kindlustatud, saime rahalist toetust ja abi töötajate näol. Suure töömahu sai endale kinnisvarahalduse osaühing Kvatro, mille esindaja on meie majahaldur Kuldar Kull. Täname!

Täname südamest ka kõiki teisi meile appi tulnud organisatsioonide töötajaid, kes on aidanud ja siiani aitavad taastada normaalset elu meie majas. Palju tänu kõigile, kes meie abistamiseks iga päev tegutsesid ja kelle tööd tihtipeale võtame nii enesestmõistetavana, et ei märkagi alati nende olemasolu: meditsiinitöötajad, päästetöötajad, politseinikud, ehitajad, elektrikud, sanitaartehnikud, aknaraamijad, remondimehed.

Head tervist ning õnne ja edu uueks aastaks! Rahu olgu maa peal ja inimestel hea meel.

Tiiu Nõmmeots, Kaire Sõõru Jaama 77 majaelanike nimel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles