Internetis pakutakse müügiks kutsikaid, keda pole olemas

Liisa Salekešina
Copy
Nii reklaamitakse Lätist pärit, kuid Eesti aadressil beagle’i tõust kutsikat saidil okidoki.ee. Pilt on olnud saadav ostmiseks fotojagamise keskkonnas Shutterstock aastast 2017, autoriks fotograaf Ukrainast.
Nii reklaamitakse Lätist pärit, kuid Eesti aadressil beagle’i tõust kutsikat saidil okidoki.ee. Pilt on olnud saadav ostmiseks fotojagamise keskkonnas Shutterstock aastast 2017, autoriks fotograaf Ukrainast. Foto: Kuvatõmmis/montaaž

Koer on inimese parim sõber ja ainus pereliige, keda on võimalik valida just nii suurt, karvast või siledat, kui endale meeldib. Kutsikat ostma hakates tasub aga tähelepanelikult uurida müüja tausta, sest tegutsevad nii kutsikavabrikud, mis ei arvesta loomade heaoluga, kui viimasel ajal ka teistsugused äritsejad, kes internetis küsivad hulga raha peent tõugu kutsika eest ning alles hiljem selgub, et koera ei olnud tegelikult olemaski.

Viimast tüüpi kuulutused levivad internetikaubamajades, nagu okidoki.ee või osta.ee. Kaunid pildid reklaamivad tõukoerte kutsikaid, üks eksootilisem ja paremate omadustega kui teine. Ka hind on soodsam kui mujal. Ent kus on konks?

Kauge kodumaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles