«Johnny» esietendus algas 5. augustil kell 21 ja lõppes ligi tunnise elektrikatkestuse pärast 6. augustil kell 0.35, mil lavastuse trupp tuli aplodeeriva publiku ette lõpukummarduseks.
«Johnny» esietendus algas 5. augustil kell 21 ja lõppes ligi tunnise elektrikatkestuse pärast 6. augustil kell 0.35, mil lavastuse trupp tuli aplodeeriva publiku ette lõpukummarduseks. Foto: Raimu Hanson

Tartu laululaval augustis vaatajate ette tulnud rokkooperi «Johnny» esietendust tabas esimeses vaatuses peaaegu tunnine elektrikatkestus. See tõi kaasa mitme valgustus- ja heliseadme rikkimineku. Nagu tagantjärele selgus, oli see halb märk kogu suurejoonelisele ettevõtmisele: paljud lavastuse heaks töötanud inimesed on saanud osaliselt tasu või jäänud ilma ühegi sendita. Lavastuse peaprodutsent Mihkel Truman on esitanud pankrotiavalduse.

«Johnny» lavastamisega seotud lepingud on tehtud osaühinguga Joovikas, mille omanik on Krediidiinfo andmeil Mihkel Truman. Ta tunnistas, et makseraskused tekkisid pingutustest hoolimata.

Piletimüük peatus

Kommentaarid
Copy