REEDENE RÕÕM ⟩ Aasta südamega tegija: toidutööstus ei ole sugugi kerge, aga süüa tahavad ju kõik

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Liha ei kao meie toidulaualt, aga inimesed tahavad vaheldust, igal talvel ja suvel peab olema uus sortiment, ütles Nõo lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä.
Liha ei kao meie toidulaualt, aga inimesed tahavad vaheldust, igal talvel ja suvel peab olema uus sortiment, ütles Nõo lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä. Foto: Margus Ansu/Tartu PM/Scanpix Baltics

Toiduliit tunnustas tänavu seitsmendat korda ühte Eesti toiduainetööstusesse panustajat, kes teeb oma tööd erilise pühendumuse ja innuga. Viie kandidaadi seast pälvis enim hääli Nõo lihatööstuse peatehnoloog Anne Värä (57), kes on Eesti vanima ja suurima kohalikul kapitalil põhineva lihatootja juures töötanud 24 aastat.

Toiduliit tunnustas tänavu seitsmendat korda ühte Eesti toiduainetööstusesse panustajat, kes teeb oma tööd erilise pühendumuse ja innuga.

Viie kandidaadi seast pälvis enim hääli Nõo lihatööstuse peatehnoloog Anne Vära, kes on Eesti vanima ja suurima kohalikul kapitalil põhineva lihatootja juures töötanud 24 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles