ÜLESKUTSE ⟩ Saada oma meenutusi Zavoodist

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Zavoodi üks iseloomulikumaid jooni on ikka olnud erinevad kleepsud ning joonistused, mis pubi nii sees kui väljas kaunistavad.
Zavoodi üks iseloomulikumaid jooni on ikka olnud erinevad kleepsud ning joonistused, mis pubi nii sees kui väljas kaunistavad. Foto: Kristjan Teedema

Täna andis kultuskõrtsi Zavood omanik Mario Pizzolante teada, et pubi sulgeb nädalavahetuse järel jäädavalt oma uksed. 26 aasta jooksul on Zavood olnud paljudele Tartu ööelu üks olulisemaid pidepunkte ning nii ootab Tartu Postimees sinugi meenutusi ja kogemusi Zavoodist.

Mario Pizzolante selgitas Tartu Postimehele, et pandeemiast tõttu kolmel korral ajutiselt suletud olemine on pubile põhjustanud makseraskusi ning nii ei näe ta muud võimalust kui pubi kinni panna.

Rendipinda omava korporatsioon Vironia juhatuse esimees Marek Miil koostöö lõppu veel ei kinnitanud, kuid tõdes, et kui rendi maksmisel kokkuleppele ei jõuta, lähevad teed tõesti lahku.

Nii postitaski Pizzolante reedel sotsiaalmeediasse, et Zavood peab oma viimased peod sellel nädalavahetusel. «Kindlasti tuleb palju vanu kliente nostalgitsema ning eks kurvastame ja naerame koos nendega,» sõnas ta Tartu Postimehele.

Üleskutse: saada Tartu Postimehele pilte, videoklippe ning oma meenutusi Zavoodist e-posti aadressile tartu@postimees.ee.

Mari Maarja Segal:

Oli 2006. aasta mardipäev, olin kooliplika, kui läksime ühe klassiõega sinna kõrtsi pealelõunasel ajal. Tema lahkus, lisandus teine klassiõde ja mängisime seal kaarte. Vastaslauas oli kaks noormeest, kellega hakkasime suhtlema, meist sai hea seltskond ja minust mõneks aastaks ka ühe noormehe elukaaslane.

Ise käin endiselt seal, küll harva, aga meeldiv on meenutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles