NOOR MEISTER 2021 ⟩ Noored pagarid võistlesid tainasegamises

PM Haridusportaal
Copy
Noor meistes 2021
Noor meistes 2021 Foto: Erakogu

Ida-Virumaa kutsehariduskeskuses leidis neljapäeval esimest korda aset pagarite kutsemeistrivõistlus Noor Meister 2021.

Noor Meister on kutsehariduse suursündmus, mis koondab erinevate erialade üleriigilised kutsemeistrivõistlused, mille eesmärk on tutvustada ja populariseerida kutseõppealasid ning anda võimalus noortele oma oskuste võrdlemiseks. 

Pagari kutsemeistrivõistlusest võtsid osa toitlustusvaldkonna noored õpilased, kes õpivad pagari õppekaval. Sellel aastal mõõtsid jõudu õpilased Viljandi kutseõppekeskusest, Tartu kutsehariduskeskusest, Pärnumaa kutsehariduskeskusest ja Ida-Virumaa kutsehariduskeskusest. 

Kohapeal täitsid meeskonnad kaks võistlusülesannet. Põhiülesande täitmiseks anti neli tundi ja üks tund kohtunike üllatamiseks. 

Kohtunike kogu moodustati erialaga seotud professionaalidest. Nende hulgas oli Leho Mets Balt-Hellinist, Urmas Klemmer Leipurinist ja Natalja Domozhilova Nata Katabist.

Noore Meistri riigisisese kutsemeistrivõistluse korraldust toetas haridus- ja noorteamet ning Euroopa sotsiaalfond. Võistlus toimus TV-saate formaadis ja sellele saab kaasa elada ETV eetris 11. detsembril kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles