Galerii ⟩ Haridusteo auhinna puhul sõid täna torti üle veebi koos kaks tervishoiukõrgkooli

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy

«Eestimaa õpib ja tänab» õpetajate tänugalal pärjati aasta haridusteo tiitliga Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli panus pandeemiakriisi leevendamisel. Tervishoiukõrgkoolid tähistasid täna suurt tunnustust meeleoluka ühise koogisöömisega.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ulla Preeden nentis, et tal on siiralt heameel, et tervishoiukõrgkoolide inimeste panust on märgatud.

«On olnud väljakutseterohke aeg, mis on seadnud meid kahe tule vahele. Ühelt poolt üleminekud ja uuendused hariduse valdkonnas seoses veebis õppimisega ning teisalt väga suur ootus ja panus kriisi lahendamisse tervishoiu- ja hoolekandeasutustes. Me oleme saanud hästi hakkama,» sõnas ta. «Paraku ei saa ju veel öelda, et kriis tervishoiu valdkonnas on möödas, kuid ma väga loodan, et positiivne märkamine annab hoogu juurde ka lahenduste leidmisele töökäte puuduse probleemile tervishoius.»

Tänusündmusel edastasid kahe kõrgkooli rektorid videosilla vahendusel tervitused, seejärel premeerisid koolipered end koogiga, mille magusat maitset võibki sellest pildigaleriist aimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles