Vaidluste tõttu kuulsaks saanud Ihaste krundi omanik otsib sildivargaid

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ihaste tee 18 krundile paigaldatud keelavad sildid said korraldusi jagada vaevu ühe päeva, kui need juba kellelgi ette jäid ja sealt kadusid.
Ihaste tee 18 krundile paigaldatud keelavad sildid said korraldusi jagada vaevu ühe päeva, kui need juba kellelgi ette jäid ja sealt kadusid. Foto: Sille Annuk

Tartu Postimees kirjutas läinud nädalavahetusel veebis ja esmaspäeval paberlehes iselaadsetest eramaa-siltidest, mis hiljuti olid ilmunud vaidluste objektiks oleva Ihaste tee 18 maaüksuse piirete külge. Nimelt seisis nendel lisaks eraomandi tähisele lause, mis keelas alale kaitseluste taimede istutamise.

Nüüd ilmnes, et omanik palub sotsiaalmeedias pealtnägijate abi, et nood aitaks tabada inimest või inimesi, kes sildid omavoliliselt maha võtsid ning minema viisid. Seejuures pakkus omanik kasuliku info edastajale 200 eurot vaevatasu.

Maaomanik ja osaühingu Paju Arendus juht Karin Raid ei osanud öelda, kas sildivargus pandi toime öösel või päeval. «Täpset kellaaega ei oska öelda, aga see toimus laupäeval,» kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles