suur galerii ⟩ Vaata, kuidas möödus ärifestivali sTARTUp Day esimene põhipäev (1)

Copy

Baltikumi suurima ärifestivali sTARTUp Day esimene päev möödus eile üle terve Tartu mitmesuguste kõrvalürituste tähe all, täna ja homme on festivali põhipäevad, mis panevad Eesti Rahva Muuseumi kihama idufirmameelsetest inimestest. Kokku tuleb festivalile ligi 3000 ettevõtlikku inimest nii Eestist kui ka välismaalt, neist ligi pool tuhat osaleb veebisilla kaudu.

Hoolimata keerulistest aegadest tuleb festivali viienda aasta tähistamiseks Tartusse kokku üle 150 esineja, tegevus leiab aset neljal laval, osaleda saab ligi 50 seminaril. Näiteks on kohal Silicon Valley ekspert ja vabakutseline kirjanik Adam Fisher, kes arutab ühes Better Medicine'i tegevjuhi Priit Salumaaga, kuidas sai Silicon Valley eduteekond võimalikuks ja kas seda on võimalik korrata.

Juttu tuleb ka kriisist ja selle juhtimisest ehk oma kogemust jagavad eksperdid kolmest organisatsioonist: Swedbanki tegevjuht Olavi Lepp, Tartu linna kriisireguleerimise koordinaator Evelin Uibokand ning Veriffi kaasasutaja ja tootejuht Janer Gorohhov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles