Smartpost Itella on endiselt Eesti usaldusväärseim pakiveoteenuse pakkuja

Copy
Foto: Smartpost Itella

Selle aasta mais läbi viidud Kantar Emori uuringust selgub, et Eesti elanikkonna silmis on Smartpost Itella endiselt usaldusväärseim teenusepakkuja, mis paistab silma nii professionaalse klienditeeninduse, kiire tarne kui ka parima hinna ja kvaliteedi suhtega.

Smarpost Itella kliendikogemuse juhi Triin Parmsoo sõnul on hoolega hoitud pakid Smartposti üks põhilisi kliendilubadusi ning teda rõõmustab, et see teadmine on jõudnud ka paljude Eesti elanikeni. „Pakiveoteenuse konkurents on Eestis päris tihe ning seetõttu näeme Smartpostis palju vaeva, et meie teenuse kvaliteet vastaks nii turu kasvavale nõudlusele kui ka klientide ootusele. Ka uuringust selgus, et endiselt hinnatakse meie seitse päeva nädalas kättesaadavat klienditeenindust ning Smartposti suutlikkust pakkuda mandri-Eestis järgmise päeva tarnet,“ selgitas Parmsoo. Ta lisas, et viimase aasta äärmiselt külm talv ning kuum suvi tõid esile ka ruumis sees asuva pakiautomaadi vajalikkuse, sest paljud pakiautomaatidesse tellitavad tootegrupid on temperatuuritundlikud ning vajavad seetõttu hoiustamisel stabiilse temperatuuriga ruumi. Parmsoo sõnul peaks pakkide saatmisel ja tellimisel erilist tähelepanu pöörama kosmeetikatoodetele ning toiduainetele, kuid samas ka näiteks ravimitele, toidulisanditele, kodukeemiale, aerosoolidele ja tehnikale.

Milleks eelistada teenusepakkujana Smartpost Itellat?

  • Smartposti teenusel on parim hinna-kvaliteedi suhe.
  • Smartpostil on jätkuvalt Eesti parim klienditeenindus, mis pakub abi seitse päeva nädalas, et kõik küsimused saaksid kohe vastuse.
  • Pakiautomaate täidetakse ja tühjendatakse iga päev, et pakid võimalikult kiiresti sihtkohta jõuaksid.
  • Pakid on aastaringselt kaitstud nii suvekuumuse kui ka talvise pakase eest.
  • Smartposti valged pakiautomaadid võimaldavad Eestis ainulaadset ja kiiret pakkide saatmist ja väljastamist, sest korraga saab automaati kasutada mitu inimest.
  • Pakke saab vormistada mugavas Smartposti iseteeninduses my.smartpost.ee
  • Pakke saab lihtsasti saata nii Eestisse kui ka mujale Euroopasse
Foto: Smartpost Itella

Smartposti pakiautomaatide asukohad Tartus ja Tartumaal: Alatskivi Konsum, Elva Maxima, Elva mini-Rimi, Rõngu Konsum, Aardla Selver, Anne Prisma, Anne Selver, Eeden, Tartu Kaubamaja -1. korrus, Tartu Kaubamaja 0-korrus, Kivilinna Konsum, Tartu Kvartal, Lembitu Konsum, Lõunakeskuse Rimi, Mõisavahe Konsum, Raadi Grossi kpl, Raadi Maxima, Raadimõisa Konsum, Raatuse Selver ABC, Rebase Rimi, Ringtee Selver, Saare Maxima, Sepa Rimi, Sõbra Selver, Tartu Sõbrakeskus, Tasku, Tuglase Rimi, Ujula Konsum, Vahi Selver, Veeriku Selver, Tõrvandi Konsum, Ülenurme Konsum.

 

 

Copy
Tagasi üles