Linnapea, kes saab teenitult karistada

Armas Riives
, reporter
Copy
Narva linnapea tartlane Katri Raik ütleb, et tema armastus selle linna vastu kaduma ei hakka, tulgu mis tuleb. Kui ta esmaspäeval linnapea kohalt tagandatakse, on aeg järele mõelda, seelikult praht maha pühkida ning Narva elu edasi arendama hakata.
Narva linnapea tartlane Katri Raik ütleb, et tema armastus selle linna vastu kaduma ei hakka, tulgu mis tuleb. Kui ta esmaspäeval linnapea kohalt tagandatakse, on aeg järele mõelda, seelikult praht maha pühkida ning Narva elu edasi arendama hakata. Foto: Sander Ilvest

Viimased 22 aastat Narvas elanud tartlanna Katri Raik (53) teab, et kui tema Narva linnapea kohal umbusaldamine tuleval esmaspäeval läbi läheb, on tal tagala alati Tartus – siit on ta saanud tugeva kasvatuse. Kui ma Narva linnapeana ei jätka, on aeg järele mõelda, praht seelikult maha pühkida ja edasi minna, sõnas ta.

Katri Raik, kas igatsete Tartut ka?

Eks igaüks igatseb linna, kus ta on sündinud. Tartusse tulles on tunne, et päike paistab, hoolimata sellest, kas tegelikult ka paistab. Mul on üks sünnilinn, aga kaks kodulinna. Praegu on südames Narva esikohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles