Kontserti «Heino Eller. Eesti eleegia» kuulama tulijad saavad tasuta kiirtesti teha

Liisa Salekešina
Copy
Kiirtestid on nendele kontserdikülastajatele, kellel COVID-tervisetõendit ette näidata pole. Pilt on illustreeriv.
Kiirtestid on nendele kontserdikülastajatele, kellel COVID-tervisetõendit ette näidata pole. Pilt on illustreeriv. Foto: Madis Veltman

12. augustil Kambja Martini kirikus algavale kontserdile „Heino Eller. Eesti eleegia“ pääsemiseks on kohapeal olemas ka tasuta Covidi kiirtesti tegemise võimalus. Seda saavad kasutada inimesed, kellel ei ole Covid-19 tervisetõendit võimalik esitada.

Järgneval kahel nädalal on Eesti tippmuusikud Tõnu Kaljuste ja Tallinna kammerorkester kontserdituuril Eesti väikestes kohtades. Avakontsert toimub Kambjas ning seejärel esinetakse Hageris, Triigi sadamas, Põltsamaal, Viljandis ja Räpinas.

Et järgmisest nädalast kehtivad Eestis kultuuriüritustele uued piirangud, toimuvad korraldaja sõnul kõik kontserdid uusi nõudeid arvesse võttes. «Meil on olemas kõik võimalused, et korraldada kavandatud kontserdid kuulajate tervisele ohutult ja turvaliselt. Neile inimestele, kel Covidi tervisetõendit veel ei ole, pakume enne kontserdi algust kohapeal tasuta antigeenikiirtesti võimalust,“ ütleb Tallinna filharmoonia direktor Margit Tohver-Aints.

Seega tuleb Tõnu Kaljuste ja Tallinna kammerorkestri kontserdile tulles võtta lisaks piletile kaasa Covid-19 tervisetõend, selle puudumise korral varuda aega testimiseks. Tasuta kiirtestimise kulud katab Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles