Tartumaale lisandus kaheksa nakatunut

Liisa Salekešina
Copy
Enim tekitab Tervisametile muret Delta tüve levik Eestis.
Enim tekitab Tervisametile muret Delta tüve levik Eestis. Foto: Dmitri Kotjuh

Ööpäevaga lisandus Tartumaale kaheksa positiivset proovitulemust, Jõgevamaale kolm. Ööpäeva jooksul haiglates uusi haigusjuhtumeid ei avatud. 

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proovitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 26 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 22 on Tallinnas. Pärnumaale lisandus kümme, Tartumaale kaheksa, Ida-Virumaale kuus, Jõgevamaale kolm, Raplamaale ja Võrumaale kaks, Läänemaale ja Valgamaale üks nakatunu. 

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 39,3 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud analüüside koguarvust 1,3%.

Ööpäeva jooksul haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid ei avatud, haiglaravi vajab 20 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 64 aastat.

Ööpäeva jooksul manustati 6631 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 580 434 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 487 108 inimesel. Tartumaal on vaktsineeritute osakaal täiskasvanute seas 64 protsenti ning Kambja vald juhib endiselt kohalike omavalitsuste võrdluses, nimelt on seal vaktsineeritud 72,5 protsenti täisealistest elanikest. 

Tartu vaktsineerimiskeskuses on võimalik ilma eelregistreerimata vaktsineerima minna juba homme ning vabu aegu on endiselt saadaval digiregistratuuris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles