Nädala starter ⟩ Abiõena töötav Andrus Kuusk põdes aasta eest raskelt koroonat

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Tervishoiukõrgkooli õeõpingute kolmest ja poolest aastast on Andrus Kuusel ligi poolteist möödunud koroonaajal. Loomulikult tunneb ta puudust õpingukaaslastest ning auditooriumides õppejõu kuulamisest. Praegu tuleb aga siiski kehtestatud piirangutest kinni pidada ning piiluda elu otsekui väiksest aknast.
Tervishoiukõrgkooli õeõpingute kolmest ja poolest aastast on Andrus Kuusel ligi poolteist möödunud koroonaajal. Loomulikult tunneb ta puudust õpingukaaslastest ning auditooriumides õppejõu kuulamisest. Praegu tuleb aga siiski kehtestatud piirangutest kinni pidada ning piiluda elu otsekui väiksest aknast. Foto: Margus Ansu

Tartu tervishoiukõrgkooli üliõpilane Andrus Kuusk teadis varakult, et tema koht on meditsiinis. Ta mäletab 12. kooliaasta sügisest seda, kuidas matemaatikaõpetaja nende klassi ees uuris: kel on tulevikuplaanid valmis. Andrus Kuusk ajas käe püsti, oli üks vähestest, kes seda tegi, ning ütles, et tema tahab õeks.

«Õeks!!!» imestasid kaaslased.

Keegi aasis: «Sina ei saa ju õeks! Sa oled … medvend!»

Andrus Kuusk on suur nagu Tõll, pikkust 192 sentimeetrit. Ta on varasest lapsepõlvest saadik ujunud, triatloni harrastanud, tal on näitlejapisik veres, teda huvitab ajalugu, talle meeldib treeneritöö… Aga ikka tahab õeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles