Andekus pole habe, mis ise kasvab

Copy
Alden Mayfieldil oli keeruline teismeiga, kuid kooli teatriringis märgati tema talenti ja tänu sellele leidis noormees oma tee lavakunstikooli. Pilt on tehtud lavastuse «Jooks» proovide vahel Estonia teatris.
Alden Mayfieldil oli keeruline teismeiga, kuid kooli teatriringis märgati tema talenti ja tänu sellele leidis noormees oma tee lavakunstikooli. Pilt on tehtud lavastuse «Jooks» proovide vahel Estonia teatris. Foto: Mihkel Maripuu

Teismeiga ei olnud Alden Mayfieldile (22), eesti-kanada perest pärit noorele lihtne aeg. Õigupoolest polegi neid ehk palju, kel selles eas kõik justkui lepase reega läheb.

Alden oli põhikooli lõpus küll psühholoogikutsele mõelnud, sest teda «tohutult huvitab inimene». Tartu Waldorfgümnaasiumi lõpusirgel kujutlus tulevikust muutus. 11. klassis lõi ta draamatunnis kaasa Shakespeare’i tükis «Palju kära ei millestki», mängides kahte rolli, Benedecki ja Borachiot.

Mehis Heinsaare novelli põhjal valminud lavastuses «Ülikond» (lavastanud ja dramatiseerinud Külli Aavakivi), kehastas Alden Mayfield Leo Roosimöldrit (istub põrandal). 
Mehis Heinsaare novelli põhjal valminud lavastuses «Ülikond» (lavastanud ja dramatiseerinud Külli Aavakivi), kehastas Alden Mayfield Leo Roosimöldrit (istub põrandal). Foto: Janar Marjama
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles