Galerii ⟩ Võrkpalli meistrivõistlustel näitas Bigbank oma kodusaalis saarlastele koha kätte

Copy

Laupäeval pidasid Eesti meeste meistrivõistluste vaheringis esimese mängu Bigbank Tartu ja Saaremaa Võrkpalliklubi ning tulemusega 3:1 (25:23, 25:21, 19:25, 25:21) jäi peale Tartu meeskond.

Bigbanki resultatiivseimana tõi Albert Hurt 22 punkti (+17), Märt Tammearu panustas 16 (+8) ning Kevin Soo ja Stefan Kaibald kumbki 11 punkti (+8 ja +3). Tartlaste vastuvõtt oli 49%, rünnakuid lahendati 48-protsendiliselt, blokiga saadi 6 punkti ning servil löödi 4 ässa (eksimusi kogunes 13).

Saaremaa meeskonna kasuks tõi Hindrek Pulk 20 punkti (+9), 17 silma (+12) panustas Keith Pupart ja 11 (+8) Sauli Sinkkonen. Saaremaa vastuvõtt oli 46%, rünnak 50%, blokist saadi 7 ja serviga 1 punkt (18 viga).

Eesti meistrivõistlustel mängivad vaheringis kõik klubid omavahel ühe ringi. Eesti võistkonnad saavad pärast põhiturniiri lõppu vahegruppi kaasa stardipunktid ühest viieni (põhiturniiri 1. asetus 5 punkti, 2. asetus 4 punkti, jne.). Vahegrupi lõplik paremusjärjestus (stardipunktid + mängudelt saadud punktid) paneb paika poolfinaalide paarid, 1. koht vs 4. koht ja 2. koht vs 3. koht. Vahegrupis viimaseks jäänud võistkond langeb edaspidistest võistlustest välja ja saavutab EMV raames viienda koha.

Vaheringi asetused pandi paika järgmiselt: kaks alumist ehk Pärnu Võrkpalliklubi ja TalTech (vastavalt nende positsioonile hetkel turniiritabelis) enam esikolmikusse tõusta ei oleks saanud, seega nende kohtadeks jäid 4. ja 5. Esikolmik loositi, sest nii Saaremaa Võrkpalliklubil, Bigbank Tartu kui Selver Tallinnal on võimalus tõusta esimeseks. Loosiga sai 1. asetuse Bigbank Tartu, 2. asetuse Saaremaa VK ja 3. Selver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles