Võrkpallimeeskond alistas pühapäeval kodusaalis leedulased

Lenel Karu
Copy
Tartlaste parim oli eilses mängus Stefan Kaibald.
Tartlaste parim oli eilses mängus Stefan Kaibald. Foto: Sander Ilvest

Täna mängisid Tartu ülikooli spordihoones Credit24 võrkpalliliigas BigBank Tartu ja Gargzdai Amber-Arlanga võrkpallimeeskond ning tartlased alistasid külalised 3:1 (23:25, 28:26, 25:17, 25:17).

Bigbank Tartu oli Amberiga ka varem korra kohtunud, kui oktoobris saadi Leedu klubi vastu samuti võit, 3:2.

Tartu meeskonna peatreener Alar Rikberg ütles enne mängu, et Leedu klubi kohta on alati raske midagi ennustada, sest nad tulevad Eestisse väga pika mängupausi järel ning käisid viimati väljakul oktoobris.

«Neil oli koroona tõttu palju pause ja pea terve meeskond on viiruse nüüdseks ka läbi põdenud. Kõike seda arvesse võttes on raske öelda, millises seisus nad täpselt on, aga kindlasti on pikk paus oma jälje jätnud,» ütles Rikberg enne kohtumist. Ta lisas, et on siiski enesekindel ja selge eesmärk on kolm punkti sellest mängust võtta. Seda meeskond ka tegi.

Tartlaste parimaks skooritegijaks osutus Stefan Kaibald, kes teenis 25 punkti, talle järgnes Albert Hurt 23 silmaga. Vastaste parim oli Daumantas Katinas 18 punktiga. Tartu võrkpallimeeskond hoiab tabelis 29 punktiga teist kohta, Saaremaa võrkpalliklubi on esikohal 32 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles