KÜSITLUS ⟩ Mida arvate sellest, et volikogu kinnitas Neinar Seli Tartu aukodanikuks? (7)

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy
Küsimusele vastasid sotsiaalteadlane Marju Lauristin, Tartu linnavolikogu ja riigikogu liige Mihhail Lotman, Tartu linnavolikogu liige Indrek Kalda, Tartu ülikooli kriminoloogiaprofessor Jaan Ginter, endine Tartu linnapea ja abilinnapea Väino Kull.
Küsimusele vastasid sotsiaalteadlane Marju Lauristin, Tartu linnavolikogu ja riigikogu liige Mihhail Lotman, Tartu linnavolikogu liige Indrek Kalda, Tartu ülikooli kriminoloogiaprofessor Jaan Ginter, endine Tartu linnapea ja abilinnapea Väino Kull. Foto: Arvo Meeks, Mihkel Maripuu, Margus Ansu, Kristjan Teedema, Sille Annuk

Neljapäeval omistas Tartu linnavolikogu ettevõtja Neinar Selile Tartu aukodaniku tiitli hoolimata sellest, et leidus neid, kelle arvates ei peaks seda aunimetust andma kriminaalkorras kohtus süüdi mõistetud inimesele. Reformierakondlaste esindajad leidsid, et seda küsimust peaks lahendama siiski teatava elegantsiga ning et Seli panus Tartu arengusse on olnud vaieldamatult suur. Mis te sellest arvate?

Läinud neljapäeval omistas linnavolikogu ettevõtja Neinar Selile Tartu aukodaniku tiitli hoolimata sellest, et leidus neid, kelle arvates ei peaks seda aunimetust andma inimesele, kes on kriminaalkorras kohtus süüdi mõistetud. Reformierakondlaste esindajad arvasid, et seda küsimust peaks lahendama siiski teatava elegantsiga, ning et Seli panus Tartu arengusse on olnud vaieldamatult suur.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles