Konkurendid lepivad juba valimiste aasta alguses oravate võiduga (2)

Copy
Urmas Klaas (RE), Kristina Kallas (Eesti 200), Lemmit Kaplinski (SDE), Gea Kangilaski (SDE), Jaan Toots (KE) ja Artjom Suvorov (KE) on peamised, kes eelolevatel valimistel Raekotta pürgivad.
Urmas Klaas (RE), Kristina Kallas (Eesti 200), Lemmit Kaplinski (SDE), Gea Kangilaski (SDE), Jaan Toots (KE) ja Artjom Suvorov (KE) on peamised, kes eelolevatel valimistel Raekotta pürgivad. Foto: Artur Kuus

Sügisel ees ootavad kohalikud valimised tõotavad ka Tartus tuua tuliseid poliitilisi väitlusi, kuid juba praegu tunnistavad konkurendid, et ei näe võimalust edestada siin pikalt võimul olnud Reformierakonda.

Reformierakonna võidus Tartus pole kahtlustki, möönis Keskerakonna Tartu piirkonna juht Jaan Toots. Mis aga ülejäänud koalitsioonist saab, on tema sõnul veel vara öelda.

Tartu volikogu sotsiaaldemokraadist esimehe Lemmit Kaplinski sõnul nende nimekirjas võrreldes varasemaga suuri üllatusi ei tule. Ta lubas, et sotsid lähevad valimistele küll tublit tulemust tegema, kuid ei täpsustanud selleks kavandatavaid samme.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles