Tartumaale lisandus 29 nakatunut

Tartu Postimees
Copy
Hingamisaparaadiga isolaator Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas, mida sai pildistada suvel, kui haiglas ühtegi koroonapatsienti ei olnud.
Hingamisaparaadiga isolaator Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas, mida sai pildistada suvel, kui haiglas ühtegi koroonapatsienti ei olnud. Foto: Margus Ansu

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3674 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid proovitulemusi oli 575 ehk 15,7% analüüside koguarvust. Neist 29 positiivset proovi laekus Tartumaale. 

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proovitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 317 inimesel. 250 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.

Ida-Virumaale lisandus 141, Tartumaale 29, Lääne-Virumaale 14, Võrumaale 12 ja Valgamaale kümme uut positiivset koroonaviiruse tuvastamise proovi tulemust. Pärnu-, Põlva- ja Raplamaale lisandus üheksa, Järvamaale seitse ja Viljandimaale kolm juhtumit. Hiiu-, Lääne- ja Saaremaale lisandus kaks ning Jõgevamaale üks positiivne proovitulemus. Kaheksa positiivse tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 573,90 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust on 10,2%.

25. detsembri hommikuse seisuga viibib haiglas 384 COVID-19 patsienti. Ööpäeva jooksul suri kuus koroonaviirusega nakatunud inimest, tagantjärele kanti sisse ka üleeile hooldekodus surnud naine. Kokku on Eestis surnud 202 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles