Rongiga saab Tartu ja Tallinna vahet sõita peagi kiiremini ja tihedamini (2)

Tartu Postimees
Copy
Elroni reisirong Tartu vaksalis.
Elroni reisirong Tartu vaksalis. Foto: Margus Ansu

Eelolevast pühapäevast, 13. detsembrist toob Elron Tartu-Tallinna liinile veel ühe ekspressrongi mõlemas suunas. Mõnevõrra lüheneb ka sõiduaeg.

Tallinna ja Tartu vahet liigub iga päev 22 rongi: seitse ekspressrongi ja neli tavarongi mõlemas suunas. Ekspressrongide sõiduaeg on sõltuvalt väljumisest ligikaudu 1 tund ja 55 minutit, tavarongidel 2 tundi 20 minutit.

«Tallinn ja Tartu on Eesti suurimad linnad ning sellest tulenevalt liigub nende vahet ka kõige enam inimesi. Seetõttu on mul hea meel, et suudame ka sel aastal sõiduplaanide tihendamist jätkata. Kuna sõitjad eelistavad eelkõige kiireid ühendusi, siis lisaekspressrong just seda neile pakub,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Lisaks Tallinnale ja Tartule hakkab sõiduplaan olema tihedam ka Jõgeval, Tamsalus, Tapal. «See aitab tagada, et praegusel ajal oleks reisijad rongides võimalikult hajutatud. Siis on ka rohkem võimalusi hoida teistega mõistlikku distantsi, mis on praegu meile kõigile oluline,» lisas Kongo.

Kongo märkis, et raudteel tehtud remonditööde tõttu lühenevad ajapikku ka sõiduajad. «Ootame väga, et lähiaastatel kiiruseid suurendataks ja saaksime reisijatele veelgi tuntavamat ajavõitu pakkuda,» lisas ta.

Sõiduplaanid leiab Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles