Pildid ⟩ Volvo juht sõitis kraavi, viga sai neli inimest

Tartu Postimees
Copy

Teisipäeva hilisõhtul, kella poole 12 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Põlvamaal Maaritsas, kus teelt sõitis välja Volvo juht.

31-aastane naine kaotas teadmata põhjusel oma Volvo V40 üle kontrolli ning sõitis vastu teevalgustusposti, sealt edasi kraavi ja tagasi teele.

Esialgsetel andmetel rullus Volvo teekraavis justkui hundirattaid tehes mitu tiiru ning paiskus seejärel teele tagasi. Üks sõitja lendas avarii käigus ka autost välja.

Päästjad aitasid juhi autost välja kühvelraamile ja transportisid ta sellega kiirabiautoni. Ühtlasi tagasid päästjad tuleohutuse ja hiljem eemaldasid teelt purunenud detailid.

Sõidukis oli neli inimest (autojuht, 31-aastane mees, 19-aastane naine ja 32-aastane mees). Kõik nad toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Eile õhtul teatas riigi ilmateenistus, et öösel vastu kolmapäeva langeb õhutemperatuur suuremas osas Mandri-Eestist miinuspoolele. Märjad teepinnad külmuvad ja teedel suureneb libeduse oht. Seega on suur tõenäosus, et õnnetuse võis põhjustada libe tee ning asjaolu, et Volvol oli all vaid üks nõuetele vastav talverehv. Ülejäänud kolm olid suverehvid ning ka need olid väga kulunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles