Suurem osa Veeriku koolist läks distantsõppele

Armas Riives
, reporter
Copy
Tartu Veeriku kool.
Tartu Veeriku kool. Foto: Margus Ansu

Alates teisipäevast on koduõppele või eneseisolatsioonis Veeriku kooli 3.–9. klassi õpilased. Samuti on eneseisolatsioonis 21 õpetajat. Ühe õpetaja ja nelja õpilase koroonaproov osutus ka positiivseks.

Kolm klassi saadeti eneseisolatsiooni, sest puutusid kokku koroonapositiivsega. Kaks klassi läksid koduõppele, sest nende õpetajad on eneseisolatsioonis. Samuti on eneseisolatsiooni määratud veel õpilased eri klassidest, kes puutusid nakatunuga kokku koolis või koolivälisel ajal. Tavapärane õppetöö jätkub 1.–2. klasside õpilastel, välja arvatud 1.b.

«Seda otsust ei olnud kerge teha, aga asjaolusid arvestades on see vajalik. Loodame, et 4.–9. klasside õpilaste e-õppe nädalatel kogetu aitab neil ka praeguses olukorras toime tulla,» teatas Veeriku kooli direktor Ruth Ahven. «Loodan, et suudame keerulise olukorra ühiselt seljatada nii, et õpilaste teadmised ei kannata.»

Õpilastele, kes on määratud eneseisolatsiooni või ei soovi koolilõunat, pakub kool kahe nädala varuga toidupakki. Koolipere on tavapärastesse õppetundidesse oodatud 14. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles