Tartu hokimeeskonda jõudis koroonaviirus (1)

Copy
Balti hokiliiga viimane mäng Tartus jäeti ära.
Balti hokiliiga viimane mäng Tartus jäeti ära. Foto: Hendrik Soots

Balti Hokiliiga Tartu turniiri direktoriaadi koosolekul otsustati ära jätta kohtumine Tartu Välk 494 ja Riia HK Mogo vahel, sest neli Tartu võistkonna liiget andsid positiivse koroonaproovi, teatas Eesti jäähokiliidu kommunikatsioonispetsialist Lili Marlen Rauba.

Järgmisel nädalal koguneb uuesti direktoriaadi koosolek, et otsutada, kes pääseb Balti Hokiliiga Final Four turniirile Lätti.

Tartu Välk 494 esindaja Timo Lauri kinnitas, et hokimeeskonna mängijad käisid turniiri käigus koroonatestil. Kuna enne turniiri ühelgi mängijal sümptomeid polnud, siis turniiri ära ei jäetud, ütles ta. 

Terviseamet on Lauri sõnul palunud karantiinis olla praegu ainult meeskonnaliikmetel ning esmaspäeval selguvad täpsemad andmed nakatunute kohta. 

Ohtu pealtvaatajatele, kes reedel mängu vaatamas käisid või laupäeval uisuväljaku ümber asuvatest kohvikutest jälgisid, Lauri ei näinud. «Hoki on selline ala juba oma olemuselt, kus mängijate ja pealtvaatajate vahel on klaas ning mängijad ei puutunud pealtvaatajatega turniiril kuidagi kokku,» kinnitas Lauri.

Eesti jäähokiliidu president Rauno Parras ütles, et terviseametiga kooskõlastatult tuli hokiliidul korraldada külalisvõistkondade testimise ning meeskondi testitigi saabumise päeval. Neljapäeval andis koroonaproovi Leedu meeskond Kaunas Hockey ja reedel Läti meeskond HK Mogo. Välistiimide seas koroonanakatunuid polnud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles