Tartumaale lisandus ööpäevaga 49 koroonapositiivset

Tartu Postimees
Copy
Koroonaproovi andmise järjekord Tartu laululava juures.
Koroonaproovi andmise järjekord Tartu laululava juures. Foto: Kristjan Teedema

Terviseameti teatel analüüsiti viimase ööpäeva jooksul Eestis 5731 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 384 ehk 6,7 protsenti proovide koguarvust.

Tartumaale lisandus 49 uut positiivset analüüsitulemust. Tartumaale lisandunud viis nakatunut said viiruse pereliikmelt, kahel juhul nakatus inimene õppeasutuses ning kaks nakatunut said viiruse töökohalt. Hooldekodukoldesse lisandus kaks nakatunut, üks juhtum toodi sisse Venemaalt. Ülejäänud nakatumiste asjaolusid täpsustatakse.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid analüüsitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 178 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 79 uut nakatunud.

Pärnumaale lisandus 11 nakatunut ning Võrumaale 10. Lääne-Virumaale lisandus üheksa ning Põlvamaale kaheksa nakatunut. Lääne- ja Viljandimaale lisandus kuus ning Järva-, Rapla- ja Valgamaale neli nakatunut.

Jõgeva- ja Saaremaale lisandus kolm uut nakatunut ning Hiiumaale kaks. Kaheksal positiivse tulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on üle 4200 inimese, kellest 432 on haigestunud (haigestunute arv sisaldab ka Põhja regionaalosakonna jälgitavaid). Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on seitse aktiivset kollet, kolletest suurim on 56 inimesega hooldekodukolle. Töökohakoldes on 12 inimest, hobikoldes on 19 inimest, esimeses õppeasutuse koldes 11 inimest, teises õppeasutuse koldes on üheksa inimest. Meelelahutusettevõtte koldes on 14 nakatunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles