Tammeka kapten: tegime südika mängu, aga viigivõimalus jäi kasutamata

Lenel Karu
, reporter
Copy
FC Flora alistas eile Premium liiga 27. voorus 1:0 Tartu Tammeka. Tartlaste kapten Tauno Tekko (vasakult esimene) sõnul tegi meeskond südika mängu, aga nullarvega rahule jääda ei saa.
FC Flora alistas eile Premium liiga 27. voorus 1:0 Tartu Tammeka. Tartlaste kapten Tauno Tekko (vasakult esimene) sõnul tegi meeskond südika mängu, aga nullarvega rahule jääda ei saa. Foto: Sille Annuk

Eile kohtusid Tartu Tamme staadionil koduse Premiumi jalgpalliliiga 27. voorus valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora ja Tartu Tammeka. Flora kindlustas Eesti meistritiitli ning alistas Tammeka 1:0. 

Siiski ei saa öelda, et tartlased andsid võidu kergelt ära ning seda tõestab ka fakt, et kogu mängu jooksul löödi vaid üks värav. Tammeka kapten Tauno Tekko ütles, et esimesel poolajal valdas meeskond palli hästi, kuid piisavalt palju vastase värava ette ei jõudnud. Vaheajale mindi 0:0 viigiseisus.

Teise poolaja alguses oli Tristan Koskoril hea võimalus Tammeka juhtima viia, aga Matvei Igonen tõrjus tema lähilöögi. 55. minutil sai Flora mängija Markus Poom võimaluse karistuslöögiks, kuid Tammeka puurilukul Carl Kaiser Kiidjärvel õnnestus seda takistada. Minut hiljem andis Martin Miller nurgalöögi, mille Vlasi Sinjavski suunas pealöögist väravasse ning viis Flora juhtima 1:0. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles