RAADIOSAADE ⟩ Miks on aina lihtsam olla halb ema või isa?

Tartu Postimees
Copy
18MAY2018, Lääne-Virumaa,RAKVERE
LIIKUMISPIDU, LASTEAIA LAPSED, KÄSI, KÄED, LAPS

Fotol: LÄÄNE-VIRUMAA LASTEAEDADE MUUSIKA- JA LIIKUMISPIDU "EESTIMAA SÜNNIPÄEV", LASTEAED
18MAY2018, Lääne-Virumaa,RAKVERE LIIKUMISPIDU, LASTEAIA LAPSED, KÄSI, KÄED, LAPS Fotol: LÄÄNE-VIRUMAA LASTEAEDADE MUUSIKA- JA LIIKUMISPIDU "EESTIMAA SÜNNIPÄEV", LASTEAED Foto: Marianne Loorents

27. oktoobril Kuku raadio eetris olnud saade «Vahetund Tartu Postimehega» oli pühendatud kahele teemale.

Esimeses pooles rääkisid ajakirjanikud Eili Arula ja Rannar Raba uuele lodjakojale sisu andmisest ning sellega kaasnenud konkursist, mis siiani hoiab väikestviisi intriigi üleval.

Teiseks pooleks liitus Arula ja Rabaga kolleeg Aet Rebane, et teha esmaspäevases Tartu Postimehes ilmunud essee ajel juttu lapsevanemaks olemise rõõmudest ja muredest. Mille pärast emade-isade süda praegu peaks kõige enam valutama? Millised on praegusaja omapärad? Mis on viimastel kümnenditel muutunud? Miks meil on üha kergem end ema või isana läbikukkununa tunda? Esseed saad lugeda SIIT.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Seda saab järele kuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles