Galerii ⟩ Bigbank Tartu tegi kodumängul puhta töö ja võitis lätlasi 3:0

Lenel Karu
, reporter
Copy

Bigbank Tartu võõrutas täna Credit24 meistriliigas RTU/Robežsardze/Jurmala meeskonda ning alistas nad kindlalt 3:0, andes tribüünidele kogunenud kodupublikule suure põhjuse rõõmustamiseks. Homme õhtul leiab aset veel üks kodumäng.

Juba esimeses geimis läks Tartu meeskond juhtima ning hoidis kogu kohtumise vältel pidevat, ligi viiepunktilist edumaad. Kõige rohkem punkte tõid Märt Tammearu (16), Siim Põlluäär (13) ja Stefan Kaibald (12). Tartlaste rünnak oli 55 protsenti, vastuvõtt 31 protsenti. Lätlaste poolel vedas parima skoori välja Dzenis Jekabs 13 punktiga, meeskonna rünnak oli 51 protsenti ja vastuvõtt 28 protsenti.

Bigbank Tartu peatreener Alar Rikberg tunnistas, et väga palju võitlust polnud ja tartlased murdsid külalised kiiresti maha. «Esimeses geimis olid nad pool aega tublid ja meil polnud veel erilist servi. Kui saime servi tööle, siis tuli vahe kohe sisse. Nii ongi hea mängida, kui oled pidevalt nelja või viie punktiga ees ja teed omi asju,» selgitas Rikberg. 

Ta nentis, et viimases geimis tuli ette kiireid vigu ja liiga sageli, mistõttu 23:19 seisul tuli peatreeneril võtta timeout. «Lasime nad liiga lähedale, see polnud küll veel nii ohtlik seis, aga ennegi on sarnastes olukordades geime kaotatud,» kinnitas Rikberg.

Homme kohtuvad tartlased kodusaalis VK BIOLARS/Jelgava meeskonnaga, kuid Rikberg tänasest mängust suuri järeldusi ei tee ja muudatusi ei plaani. Pigem soovitakse hästi taastuda ning homme kindel võit koju tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles