Linnaleht vähendas ilmumissagedust

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalehe jaotuspunktid
Linnalehe jaotuspunktid Foto: Peeter Langovits

Reklaamitulude vähenemise tõttu vähendas tasuta jagatav Linnaleht uuest aastast nii Tallinnas kui ka Tartus ilmumissagedust.


Kui varem ilmus Linnaleht Tallinnas ja Tartus neli korda nädalas, siis sel aastal on leht ilmunud 9. ja 16. jaanuaril ning järgmisest nädalast alates ilmub kaks korda nädalas ehk kolmapäeviti ja reedeti. Pärnus ilmub Linnaleht kord nädalas reedeti nagu ka varem.

«Eks kõik on pidanud tegema ratsionaalseid otsuseid ja Linnalehe otsus lehe ilmumissagedust vähendada sündis juba möödunud aasta lõpus,» ütles Linnalehe peatoimetaja Tiina Kangro BNSile.

Samas märkis ta, et Linnaleht on valmis turusituatsioonile kohe reageerima ning kui reklaamimaht taas kasvab, pannakse ka ajaleht sagedamini ilmuma. «Ei usu, et olukord enam hullemaks läheb ja võib-olla on praeguse majanduslanguse tingimustes tasuta jagataval ajalehel teiste väljaannete ees isegi eelis, sest inimesed võivad piirata kulutusi meedia tarbimisele ja haarata senisest enam tasuta lehe järele,» ütles Kangro.

Tema sõnul ei toonud Linnalehe ilmumissageduse vähendamine toimetuses kaasa märkimisväärseid koondamisi.

Linnalehte annab ühiselt välja Eesti Päevalehe AS ja Postimehe väljaandja AS Eesti Meedia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles